Gå til indhold

Nye omgivelser

af den

Sankt Joseph Søstrene er i gang med at sælge deres moderhus på Strandvejen 91 på Østerbro til det almennyttige boligselskab Lejerbo og Københavns Kommune. Meningen er at vi kan flytte tilbage på matriklen som lejere, når der er oprettet et nyt plejehjem, som Københavns Kommune står for, og et seniorbofællesskab, som Lejerbo står for. Det vil tage ca. 3 år, indtil byggeprocessen er afsluttet.

 

I denne tid er søstrene, som har boet på Strandvejen 91 blevet genhuset på Nørrebro i den indre by. 15 plejekrævende søstre bor på plejehjemmet “Slottet” i De Gamles By på Agnes Henningsensvej 7 i nord fløjen. 10 søstre bor i ældreboliger i Guldbergs Have, som ligger ved siden af De Gamles By. Her har vi en stor lejlighed, som huser kontorerne, et pænt stort kirkerum, soveværelser og et køkken med spisestue.

Vi har også et lille kirkerum, kapel, på Slottets 4. sal. Da kapellet er for lille, holder vi messe i dagligstuen 5 gange om ugen, mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Lørdagsmessen er samtidig søndagsmessen.

Messerne er offentlige, så I er velkomne til at deltage: på Slottet kl. 16.30 undtagen lørdag, hvor messen er kl. 16. Det foregår som sagt på 4. sal.

I Guldbergs Haves kapel er der messe om onsdagen kl. 16.30. Her kan I bare ringe på hos Sankt Joseph Søstrene.

Vi er taknemmelige for, at vi kan være så meget samlet som vi er og kan fortsætte med at leve vort ordensliv.