Gå til indhold
7. VERDENSDAG FOR DE FATTIGE  – 19. november 2023

7. VERDENSDAG FOR DE FATTIGE – 19. november 2023

”Vend aldrig dit ansigt bort fra den fattige. Så vil Gud heller ikke vende sit ansigt bort fra dig”.
Tobits bog kap.4,7 Dette er ledetråden for den 7. verdensdag for de fattige, som Pave Frans beder os markere i menighederne.

af den

 

Efter messen (kl. 8.45) har vi kirkekaffe, hvor Ana Cristina Jensen fortæller om sit engagement med Kærlighedens missionærer i København.

 

 

Vi beder om bidrag til den mission, som Kærlighedens Missionærer i København udfører.

Deres bankforbindelse er: reg.nr.: 0260 konto nr. 3306273027

Pave Frans skriver:

Verdensdagen for de fattige, et frugtbart tegn på Faderens barmhjertighed, afholdes for syvende gang. Det er en begivenhed, som Kirken gradvist forankrer i sit pastorale arbejde, for mere og mere at opdage det centrale indhold i evangeliet. Hver dag forpligter vi os til at byde de fattige velkommen, men det er ikke nok. En flod af fattigdom flyder gennem vores byer og bliver større og større, indtil den flyder over; denne flod synes at overvælde os, så meget, at skriget fra brødre og søstre, der beder om hjælp, støtte og solidaritet, bliver højere og højere. Derfor samles vi på denne søndag før festen for Jesus Kristus, universets konge, omkring hans bord for igen at modtage gaven og forpligtelsen fra ham til at tjene de fattige.”