Gå til indhold

Sr. Mary Clare’s søsters brev

Dette brev læst op ved sr. Mary Clare`s begravelse, som en sidste hilsen fra Hilda, sr. Mary Clare`s kødelige søster, der ikke selv havde mulighed for at være til stede.

På vegne af sr. Mary Clare`s eneste søster Hilda og hendes familie og pårørende i Indien ønsker jeg at overbringe min tak til alle præster, ordensfolk, provincialen, foresatte og Sankt Joseph Søstre af Chambéry i Danmark, pårørende, venner og alle som er kommet fra nær og fjern for at deltage i S. Mary Clare’s begravelse. Må den Gode Gud velsigne enhver af jer. Tak for alle jeres bønner, hjælp, bekymringer, støtte og blomster hilsner, specielt under hendes sygdom og død. Vi vil bede jer om fortsat, at bede for hendes sjæls forløsning og fred og om kraft og mod for vor familie.

S. Mary Clare var en kærlig og hengiven DATTER, altid til tjeneste og kærlig over for hendes forældre, brødre og søstre. Hun var en kærlig og omsorgsfuld SØSTER, som stod fast som en klippe og som delte al glæde og smerte i vores familier. Tak min kære søster – du har været den bedste søster i denne verden, kostbar og enestående. Som ORDENSSØSTER har hun levet 56 år på forbilledlig vis. Som LÆRER i mange år var hun fantastisk og har berørt mange mennesker ved hendes venlighed og kærlighed. Som MISSIONÆR – da hun for 30 år siden tog af sted til Sverige – trodsede hun det barske vejr for trofast at fuldføre sit apostolat, som var betroet hende. Som MOSTER og FASTER & Grandmoster var hun en veninde og en fortrolig. Hvis nødvendig kunne hun også godt skælde ud. Som VENINDE til mange var hun et vidende, kærligt og omsorgsfuldt menneske. Hun prøvede at forstå og på en venlig måde støtte alle dem, der stod hende nær. Mary Clare ville sige: ”Tak til alle og enhver, som var dér, da jeg havde brug for jer.”

Husk mig, når jeg er gået,
Gået langt væk ind i stilhedens land
Dog hvis du skulle glemme mig en stund
Vær ikke bedrøvet.
Det er langt bedre at du glemmer mig og smiler
End at du husker mig og er bedrøvet.
Jeg vil huske dig og altid bede for dig!

Må Gud forunde dig Mary Clare, min kære søster, tante, grandtante & veninde den evige hvile i Hans himmelske hjem og må det evige lys skinne på dig.

Undskyld at jeg ikke kan være personlig tilstede, men i tanker og bøn er jeg med jer! Alle kommuniteter, ordensfolk, pårørende og venner i Indien er også med jer.

Hilda